Ha valaki megkóstolná Sting vagy Brad Pitt borát, Miskolcon megteheti

Ha valaki megkóstolná Sting vagy Brad Pitt borát, Miskolcon megteheti

MTI
Idén immár tizenkettedik alkalommal rendezik meg az Avasi Borangolást Miskolcon, ahol május 16. és 19. között nyolcvan helyszínen hatvankét borászat várja az érdeklődőket - közölték az MTI-vel a szervezők.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A tájékoztatás szerint a történelmi Avas utcáin három színpadon tizennyolc koncert lesz, és számos utcazenész és bárzongorista is fellép.

Programok kicsiknek és nagyoknak

Mellettük a hazai borászatok széles kínálata lesz jelen. A látogatók már a fesztivál szakmai napján megkóstolhatják a bükki borászok italait egy exkluzív sétáló borkóstolón. Az idén négynaposra bővülő Avasi Borangolás első, szakmai napját két zenés-táncos, borozós szórakozásról szóló nap követi, míg a negyedik napon, vasárnap közös piknikezésre hívják a fesztiválozókat. Ezen a napon a családok lesznek a középpontban, ugyanis az Avastetőn egész nap gyerekfoglalkoztatók, előadások és koncertek várják a legkisebbeket.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Heti fókusz: Mit tudnak a legújabb kalászos fajták? (x)

Napjainkban a kalászos termesztés kapcsán leggyakrabban elhangzó kulcsszavak: a stressztűrés, a stabilitás, a prémium minőség, a magasabb szintű betegség-ellenállóság és a technológiai rugalmasság.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?